De nieuwe videoclip van Shakira, opgenomen op Tenerife (video)

Geschreven op 18-07-2021


De Colombiaanse zangeres heeft het eiland gekozen vanwege de landschappen, met stranden zoals Abama, maar ook vanwege speciale locaties zoals het Siam Park.

De nieuwe single ‘Don't Wait Up’ van Shakira is uit en de video werd opgenomen op Tenerife en geregisseerd door Warren Fu. De Colombiaanse zangeres heeft in Siam Park nogmaals laten zien dat ze goed overweg kan met een surfplank.

De video werd opgenomen in mei, toen de internationale artieste naar het eiland kwam om met haar productiebedrijf opnames te maken in verschillende natuurlijke omgevingen. Shakira was vergezeld van haar partner Gerard Piqué, speler van FC Barcelona, ​​evenals de twee kinderen.

Dit is niet de eerste keer dat Shakira en Piqué Tenerife bezoeken voor hun werk of vakantie, want in 2014 kocht het paar een spectaculair herenhuis, omgeven door bananenbomen, in de Orotava-vallei. Ondertussen hebben ze besloten de woning terug te verkopen aangezien ze er weinig van kunnen genieten vanwege hun drukke agenda’s.

Evenzo heeft Shakira slechts één keer op het eiland Tenerife opgetreden in 2006, toen zij het eiland koos als laatste halte van haar tour. Het concert vond plaats in het stadion Heliodoro Rodríguez López voor een publiek van 35.000 mensen.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).