‘Vaccinatiebus’ op Tenerife en Gran Canaria

Geschreven op 22-08-2021Het ministerie van Volksgezondheid is gisteren gestart met de lancering van de ‘vaccinatiebus’, in samenwerking met het bedrijf CitySightseeing, in Santa Cruz de Tenerife en Las Palmas de Gran Canaria met als doel zoveel mogelijk doses van het vaccin tegen COVID-19 toe te dienen aan personen vanaf 12 jaar die nog geen inspuiting ontvangen hebben.

De bussen, die speciaal zijn uitgerust voor deze vaccinatie, zullen rondtoeren in de steden en de dorpen van beide eilanden en zullen elke dag van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 14.00 uur operationeel zijn. Ze veranderen daarbij voortdurend van locatie om het grootst mogelijke aantal mensen te bereiken.

In Santa Cruz de Tenerife was de vaccinatiebus gisteren te vinden tussen 15.00 uur en 19.00 uur in de buurt van het stadion Heliodoro Rodríguez López, samenvallend met de voetbalwedstrijd tussen CD Tenerife en Sporting de Gijón, terwijl ze vandaag in de omgeving van de ‘Rastro de Santa Cruz’ zal staan tussen 10.00 tot 14.00 uur.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).