Tenerife is een gevaar voor motorrijders gezien het hoge sterftecijfer

Geschreven op 07-09-2021Tot drie motorrijders hebben het leven gelaten op Tenerife tijdens het afgelopen weekend. Een 27-jarige man en een 32-jarige vrouw zijn zondag om het leven gekomen nadat ze met hun motorfiets werden aangereden door een auto op de weg TF-454 in de gemeente Santiago del Teide.

Het dodelijke ongeval gebeurde zondag kort voor half acht ‘s avonds toen de motorfiets in aanrijding kwam met de auto, waarbij de twee automobilisten ernstig gewond raakten en kort daarop aan hun verwondingen overleden.

Bij aankomst ter plaatse begon het gezondheidspersoneel onmiddellijk met de reanimatie maar spijtig genoeg zonder succes. Ze konden enkel de dood van de twee slachtoffers bevestigen.

Leden van de Guardia Civil en de lokale politie hebben ook zaterdag moeten optreden bij een nieuwe tragedie waarbij een motorrijder om het leven kwam in Las Cañadas del Teide, wat alleen maar het gevaar bevestigt waarmee Canarische motorrijders worden geconfronteerd.

De politie heeft nogmaals de aandacht gevestigd op het hoge ongevalspercentage met motorrijders, vooral op Tenerife. Er werden reeds inspanningen geleverd om de veiligheid van de motorrijders te verbeteren door het plaatsen van speciale infoborden op de gevaarlijkste wegen.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).