Radio-Taxis de Arona steunt het standpunt van de burgemeester ter verdediging van de haven van Los Cristianos

Geschreven op 10-09-2021De ‘Asociación de Radio-Taxis’ van Arona heeft zich gisteren duidelijk uitgesproken tegen de ontmanteling van de haven van Los Cristianos en tegen de aanleg van een nieuwe haven in Fonsalía.

De organisatie legt uit dat de haven dagelijks werk biedt aan 50 van de 251 taxi’s die deel uitmaken van de vereniging en erg belangrijk is voor het voortbestaan van de kleine en middelgrote bedrijven van de gemeente die moeten leven van de werking van de haven van Los Cristianos.

De groep legt uit dat al hun partners unaniem hun steun verlenen aan de gemeenteraad van Arona met zijn burgemeester, José Julián Mena, wat dit project betreft en stellen de volgende alternatieven voor: de verbetering en conditionering van de passagiersterminal, ondergrondse wegen met twee aankomst- en twee vertrekstroken en de verbetering van de aanmeerdokken van de haven.

De taxichauffeurs zijn er vast van overtuigd dat deze alternatieven de doorstroming van het verkeer, zowel voor goederen als passagiers uit de groene eilanden La Gomera, La Palma en El Hierro zal bevorderen.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).