Loro Parque richt zich op de kleinsten met een kinderliedje (video)

Geschreven op 11-09-2021


Loro Parque heeft gisteren haar single "Ven a Loro Parque" (Kom naar het Loro Park) gepresenteerd , een nummer gericht op de kleinsten van het huis. Met dit project, geleid door de bekende Canarische DJ en producer Ray Castellano en het productiebedrijf Clapso, wil Loro Parque contact leggen met het jongere publiek.

Het maken van dit liedje was een uitdaging, zegt Castellano, niet alleen om wat het betekent om een ​​lied te maken voor de beste dierentuin ter wereld, maar ook om het voor het hele gezin te maken. Daarnaast wil Loro Parque de jongeren het belang bijbrengen van de waarden van het behoud en de bescherming van de natuur.

De heer Kiessling, eigenaar van het Loro Parque, wilde in het lied educatieve en amusementsinhoud combineren om de nieuwe generaties te bereiken en hen respect voor het milieu en dieren bij te brengen.

De videoclip bevat spectaculaire beelden van deze authentieke dierenambassade, met talloze wilde soorten en een uitbundige vegetatie. Daarin genieten een geanimeerde Castiliaanse avatar en een groep kinderen van een echt feest en dansen ze op het ritme van de muziek, een choreografie die belooft de volgende trend op sociale netwerken te worden.

In de weekends van 17 tot 19 september en van 24 tot 26 september zal Loro Parque gezamenlijke acties organiseren, met de medewerking van de Canarische merken Kalise en Clipper, waarmee het de single bekend zal maken bij alle bezoekers. Bovendien heeft Castellano bevestigd dat er later ook nog dansversies volgen.