Volgens National Geographic moet je La Gomera minstens één keer in je leven gezien hebben

Geschreven op 22-09-2021Het eiland La Gomera schittert in een reportage in de Duitstalige digitale editie van het reismagazine ‘National Geographic', waar lezers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland uitgebreide informatie krijgen over de cultuur, het erfgoed en de natuur van het eiland.

Evenzo bevat de website reclamebanners die lezers doorverwijzen naar de inhoud van het rapport, evenals naar een audiovisueel bestand in het Duits dat u alles vertelt over de ’Silbo Gomero’, een fluittaal die "gesproken" wordt door sommige bewoners van La Gomera. De taal dient om te kunnen communiceren over de diepe valleien die op het hele eiland voorkomen.

De minister van Toerisme, María Isabel Méndez, herinnerde eraan dat deze promotiecampagne behoort tot de reeks acties die Turismo de La Gomera uitvoert met subsidies van ‘Turismo de Canarias’ na het faillissement van touroperator Thomas Cook.

De afgelopen maanden hebben we ervoor gezorgd dat tientallen communicatiemedia de voordelen van het eiland als bestemming weerspiegelen, weg van het massatoerisme en in direct contact met de natuur en dat hierdoor de toerist wordt bereikt die voldoet aan het profiel met deze kenmerken en uitstraling en voor wie La Gomera een unieke bestemming is.

National Geographic somt La Gomera op als een van de plaatsen die je minstens één keer in je leven moet zien om de laurierbossen, palmbossen, wilde stranden of de enorme biodiversiteit in de mariene en terrestrische omgeving te leren kennen. Het benadrukt ook het brede netwerk van wandelpaden (meer dan 600 kilometer) en de geschiktheid van het eiland voor het verantwoord observeren van walvisachtigen en mariene soorten, dankzij de erkenning van de ‘World Cetacean Alliance’.

Dit jaar heeft Turismo de La Gomera de promotionele acties op de Duitse markt versterkt, een van de belangrijkste markten van toeristen voor het eiland.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).