Het strand van Los Cristianos krijgt deze week een grote, schaduwrijke zone

Geschreven op 28/10/2021De gemeenteraad van Arona realiseert deze week een van de meest gevraagde eisen van de inwoners van Los Cristianos: een schaduwrijke plek op het strand in de baai. Het is een pergola van 120 vierkante meter met bijhorend platform.

Deze nieuwe pergola zal een attractie zijn voor de kustlijn van de gemeente en zal mensen met huidproblemen of allergieën voor de zon de mogelijkheid bieden om te genieten van het strand en de voordelen van het zeewater.

José Julián Mena, de burgemeester van Arona, verklaarde dat de nieuwe schaduwrijke zone een sprong voorwaarts betekent wat betreft de kwaliteit en de modernisering van de openbare ruimtes en vooral van de kustlijn van Arona.

Met deze verbeteringen wil de gemeente in de nabije toekomst de kwaliteits-, milieu- en universele toegankelijkheidscertificeringen behalen zodat Arona twee gecertificeerde stranden zal hebben, aangezien het strand van Las Vistas deze al heeft.

Het strand van Las Vistas is reeds één van de belangrijkste openbare zwemplatforms in zee in heel Europa voor mensen met mobiliteitsproblemen, waaraan nu een nieuwe wordt toegevoegd op het strand van Los Cristianos.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).