Belgische krant ‘De Zondag’ promoot La Gomera als natuurbestemming

Geschreven op 29/10/2021De Belgische krant ‘De Zondag’ herhaalt het potentieel van La Gomera als natuurbestemming. Wekelijks informeert en inspireert de gratis krant ‘De Zondag’ meer dan 1,4 miljoen lezers in Vlaanderen en Brussel bij een lekker en uitgebreid ontbijt op zondagochtend.

De publicatie is het resultaat van een persreis naar La Gomera. De minister van Toerisme van La Gomera, María Isabel Méndez, benadrukte de komst op het eiland van persdelegaties uit Spanje, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Polen, België, Nederland en Noorwegen, waardoor de bestemming in deze landen in de kijker wordt gezet.

Zij benadrukte dat de promotie van deze professionals een toegevoegde waarde heeft, aangezien de journalisten een echte ervaring hebben beleefd, die ze later in hun publicaties vastleggen door hun eigen mening en gevoelens over het eiland neer te schrijven.

De Zondag definieert La Gomera als "een authentiek eilandjuweel", in wiens orografie de vele valleien, kliffen en pittoreske dorpjes opvallen. Het is een bestemming weg van het massatoerisme en ideaal om in direct contact met de natuur te komen met actief toerisme zoals wandelen en fietsen. Evenzo benadrukt de krant de natuurlijke rijkdom van het eiland, met het Garajonay Nationaal Park en het mariene milieu om walvissen te spotten als de grootste exponenten.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).