Lattitude Hub wordt opnieuw Canarian Airways

Geschreven op 13/11/2021Lattitude Hub gebruikt opnieuw de naam Canarian Airways en biedt nieuwe vluchten aan naar Madrid en Bilbao. Op deze manier versterkt het zijn betrokkenheid bij de bestemming en positioneert het zich in de markt met een meer herkenbare naam die het bedrijf direct verbindt met zijn oorsprong.

Lattitude Hub blijft het moederbedrijf en onder deze paraplu zullen nieuwe branches worden ontwikkeld met maar één doel: de bestemming duurzamer maken en steeds minder afhankelijk zijn van derden.

Canarian Airways vertegenwoordigt veertien toeristische ondernemers van Tenerife en La Palma en het gebruik van deze naam wordt definitief zodra het registratieproces is voltooid bij het ‘Oficina de Propiedad Intelectual de la Unión Europea.

Canarian Airways is wat we zijn, ons oorspronkelijke idee waarmee we de Canarische samenleving willen laten zien dat we er deel van uitmaken en ons inzetten voor zijn economische en sociale ontwikkeling, legt de president van het bedrijf, Jorge Marichal, uit.

Vliegen met ons is vliegen met een Canarisch bedrijf, een klein bedrijf maar met een grote toewijding aan de ontwikkeling en de connectiviteit van Tenerife en de Canarische Eilanden.

Tegelijkertijd breidt Canarian Airways deze winter het aantal vluchten tussen Tenerife Zuid en Madrid uit en is er een nieuwe verbinding met Bilboa waarvan de eerste vlucht gisteren plaatsvond.

Canarian Airways komt zo haar belofte na om het bestaande aanbod uit te breiden zodat de mensen die men ons vliegen, kiezen voor een gedifferentieerd product en ervaring. We willen de bewoners vluchten naar het vasteland aanbieden tegen concurrerende prijzen en met een ongeziene service, aldus Marichal.