De bars van Tenerife vragen toegangsverbod voor niet-gevaccineerden

Geschreven op 17/11/2021Ramón Fariña, voorzitter van de ‘Asociación de Ocio y Restauración de Tenerife’ (AERO) is van mening dat het beter is om geen toegang te verlenen tot de bars en cafeterias aan niet-gevaccineerde klanten, gezien de mogelijkheid dat het aantal gevallen van Covid-19 op de Canarische Eilanden blijft toenemen.

Hij heeft duidelijk laten verstaan dat de horeca-uitbaters niet willen dat de capaciteit van hun pand wordt verminderd. De nieuwe maatregelen moeten op een ander vlak worden genomen en bovendien is het meer dan duidelijk dat wij het probleem niet zijn en we kunnen ons vooral geen nieuwe beperkingen veroorloven.

Ze zouden een specifieke regel voor de niet-gevaccineerden moeten opstellen zoals in bepaalde Europese landen reeds is gebeurd. En komen er toch nieuwe capaciteitsbeperkingen, dan zullen we niet nalaten naar de rechtbank te stappen, aldus Fariña.


LEES HIER ALLE NIEUWSBERICHTEN VAN VANDAAG!

Lees dagelijks het laatste nieuws over Tenerife en de Canarische Eilanden via onze app of onze website : www.tnttenerife.com

Hebt u onze app nog niet gedownload, doe dat dan snel : https://apps.apple.com/app/id1493013474 (Apple) of https://bit.ly/2sZJ4Cd (Android).