CanarianMarket, het online verkoopkanaal voor de Canarische Eilanden

Geschreven op 06/01/2022Canarische producenten, groot en klein, hebben eindelijk een door de regering van de Canarische Eilanden gepromoot online verkoopplatform om hun producten in Spanje en Europa te distribueren.

https://canarianmarket.com/es/ is een online verkoopkanaal gebouwd door en voor de Canarische Eilanden dat de Canarische producenten de mogelijkheid biedt hun produkten te verkopen in Europa. Het project vereenvoudigt de exportprocedures voor producenten en bespaart logistieke kosten dankzij het logistieke centrum in Coslada, Madrid.

Na de enorme groei van verkoopplatformen op het internet hebben de Canarische Eilanden eindelijk een eigen officieel platform. Naast de particuliere klanten heeft het een speciale en exclusieve sectie voor bedrijven die groothandelsaankopen willen doen, waardoor het platform kan worden gebruikt in de B2B-sector en het stelt de producenten in staat gedifferentieerde prijzen vast te leggen voor particulieren en bedrijven.

CanarianMarket heeft veel voordelen ten opzichte van andere marketing- en logistieke oplossingen op de markt omdat het producenten niet onder druk zet om hun prijs te verlagen door middel van algoritmen om de goedkoopste producten eerst te positioneren en de commissies op de verkoopprijs zijn lager.

Met de steun van de producenten en de regering van de Canarische Eilanden is CanarianMarket een toonaangevend platform geworden in vier talen met een uitgebreide klantenservice, een breed scala aan betalingsmethoden en diverse communicatiekanalen enz.

Het resultaat is een professioneel, officieel en schaalbaar online verkoopkanaal dat het merk Canarias in de vitrine plaatst, niet alleen op de eilanden maar ook internationaal.