Vlieg voor slechts 25,80 euro naar nationale en Europese bestemmingen met Binter

Geschreven op 04/03/2022Binter lanceert een nieuwe ‘Bintazo’ waarmee u tot 15 maart reizen naar een groot deel van zijn buitenlandse bestemmingen tegen gereduceerde prijzen kunt kopen.

Via dit initiatief kunnen tickets worden gekocht vanaf 25,80 euro per enkele reis om te vliegen tussen de Canarische Eilanden en de 11 nationale bestemmingen : Vigo, A Coruña, Asturias, Santander, Vitoria - Gasteiz, San Sebastián, Pamplona, Zaragoza, Mallorca, Murcia y Jerez de la Frontera.

Deze promotie omvat ook de rechtstreekse vluchten die de Canarische luchtvaartmaatschappij uitvoert met zes Europese bestemmingen in Italië, Frankrijk en Portugal en de vluchten die de Canarische Eilanden verbinden met Marrakech. Op deze manier kunt u tickets kopen om te vliegen naar Marseille, Lille, Toulouse, Venetië, Turijn, Madeira en Marrakech vanaf 60,65 euro.

De actie loopt tot dinsdag 15 maart om te vliegen in de periode tussen 1 april en 14 juni. Personen die hiervan willen profiteren, kunnen tickets kopen via de verschillende verkoopkanalen van het bedrijf: www.bintercanarias.com, de Binter-app, via het telefoonnummer 922/928 32 77 00 en in de reisbureaus en de kantoren op de luchthavens, waar de voorwaarden en prijzen van de verschillende bestemmingen kunnen worden geraadpleegd.