Turismo Islas Canarias lanceert een speciale Paascampagne

Geschreven op 24/03/2022Het ministerie van Toerisme  van de Canarische Eilanden heeft een campagne gelanceerd om het Canarische toerisme met Pasen te promoten en ervoor te zorgen dat de Canariërs opnieuw de eilanden als hun eerste vakantiebestemming kiezen om van dit feest te genieten, zoals het meestal elk jaar gebeurt.

In 2021 zorgden de mobiliteitsbeperkingen als gevolg van de pandemie ervoor dat bijna 100% van de Canarische inwoners van deze vakantie genoten op één van de acht eilanden, met 87.923 reizen en een omzet van 11 miljoen euro.

De minister van Toerisme, Yaiza Castilla, legde uit dat het duidelijk is dat dit feest een uitgesproken lokaal en regionaal karakter heeft en met de nieuwe campagne hopen we dat de Canariërs hun eigen eilanden verkiezen. Op die manier kunnen we onze economische motor, die de gevolgen van de pandemie nog steeds voelt en nu moeilijke tijden doormaakt, een steuntje in de rug geven.

Onder het communicatieve concept 'Herleef de passie voor uw eilanden' loopt de campagne van woensdag 23 maart tot en met vrijdag 8 april en heeft een kostenplaatje van 150.000 euro. Het is een creatief vervolg op de campagne die vorig jaar werd gelanceerd, 'Passie voor je eilanden'.

Er zullen 1.143.072 lucht- en zeeplaatsen beschikbbaar zijn. De luchtcapaciteit tussen de eilanden zal 3% hoger zijn dan in 2019. Alle eilanden groeien in connectiviteit, hoewel de toename in La Gomera opvallend is, met een stijging van 35%.