Nieuwe aanbiedingen van Binter om naar internationale bestemmingen te reizen

Geschreven op 17/05/2022Binter lanceert in mei een nieuwe actie waarmee u tussen vandaag en maandag 23 mei tickets kunt kopen tegen zeer lage prijzen om deze zomer een leuke ervaring te beleven wanneer u tussen de Canarische Eilanden en de verschillende internationale bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij reist. Binter legt daarbij de focus op Afrika.

U kunt nu tickets kopen voor Banjul (Gambia), Marrakesh en Fez (Marokko) en de routes die Lanzarote, Fuerteventura en Tenerife Zuid met Madeira verbinden, evenals de directe verbinding tussen deze Portugese luchthaven en Marrakesh, vanaf 68,50 euro per enkele reis.

De passagiers op deze Binter-vluchten zullen profiteren van de verschillende voordelen die worden aangeboden door de Canarische luchtvaartmaatschappij: het comfort van haar moderne Embraer E195-E2-vliegtuig,  de stilste, schoonste en meest efficiënte jet met meer ruimte tussen de rijen en de vernieuwde ATR 72, waaraan een hoogwaardige service aan boord is toegevoegd, met uitgebreide voordelen voor alle passagiers, waaronder een gastronomisch aperitief tijdens de reis.

De actie loopt tot en met maandag 23 mei om te vliegen in de periode tussen 1 juli en 15 september. Mensen die hiervan willen profiteren, kunnen tickets kopen via de verschillende verkoopkanalen van het bedrijf:  www.bintercanarias.com, de Binter-app, het telefoonnummer 922 928 32 77 00, in de reisbureaus en de kantoren van de luchthavens.