Nieuwe ALDI-winkel geopend in Las Chafiras

Geschreven op 04/08/2022ALDI blijft vooruitgang boeken met zijn uitbreidingsplan op de Canarische Eilanden en opende gisteren een nieuwe winkel in Las Chafiras in de gemeente San Miguel de Abona. Dit is de vijfde winkel die ALDI op de Canarische Eilanden heeft geopend en de derde op Tenerife.

De nieuwe ALDI-winkel zal open zijn van 8:00 tot 22:00 uur om de inwoners van San Miguel de Abona en de nabijgelegen gemeenten een nieuwe winkelmogelijkheid te bieden met kwaliteitsproducten tegen de laagst mogelijke prijs.

De winkel heeft een oppervlakte van ruim 1.300 m2 en beschikt over een parking voor 120 wagens alsook vier oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Het team bestaat uit 25 medewerkers.

In het kader van ALDI's inzet voor energie-efficiëntie en respect voor het milieu heeft de nieuwe supermarkt zonnepanelen waardoor 97% van de opgewekte energie door de winkel zelf kan worden gebruikt.

Tijdens de officiële opening benadrukte Agustín Estades, de manager van ALDI op de Canarische Eilanden, dat het creëren van lokale werkgelegenheid voorop wordt geplaatst. De 25 mannelijke en vrouwelijke medewerkers zijn allemaal afkomstig uit de gemeente San Miguel de Abona of de naburige gemeenten omdat het onze wil is om overal waar we aanwezig zijn, economische groei te genereren, aldus Estades.

Naast de supermarkt in Las Chafiras opent op 24 augustus de nieuwe winkel in Adeje en op 14 september de ALDI in Granadilla de Abona.

ALDI biedt meer dan 330 artikelen van 60 Canarische producenten aan zoals verse producten, zuivelproducten, dranken, diepvriesproducten en cosmetica. Het doel is dat 20% van het assortiment van ALDI op de Canarische Eilanden afkomstig is van lokale leveranciers.