Tenerife wil toeristen aantrekken uit New York, Chicago en Miami

Geschreven op 30/08/2022


Turismo de Tenerife wil Amerikaanse toeristen aantrekken en daarom zal deze week een delegatie uit Tenerife een bezoek brengen aan New York, Chicago en Miami om de diversiteit van de bestemming te promoten.

De delegatie bestaat uit een team van ‘Turismo Tenerife’ met de directrice Laura Castro en de CEO David Pérez, vergezeld door een dozijn vertegenwoordigers uit de toeristische sector.

Zo zullen er tussen 30 augustus en 1 september drie verschillende presentaties worden gehouden waarin het potentieel van Tenerife extra in de verf wordt gezet.

Castro verklaarde dat er gans het jaar door promotieacties worden gevoerd in de Verenigde Staten om de komst van Amerikaanse reizigers naar het eiland te bevorderen. Maar dit bezoek heeft als doel de professionals uit Tenerife in contact te brengen met de meer dan 150 Amerikaanse reisagenten die aanwezig zullen zijn in deze drie steden en Tenerife te promoten als een bestemming van uitmuntendheid en grote veelzijdigheid.

Hij benadrukte dat Tenerife tussen januari en juli 2022 meer dan 15.217 Amerikaanse toeristen heeft ontvangen, dat is 4.731 meer dan in dezelfde periode van 2019, voorafgaand aan de pandemie.