Drie hotels op Tenerife bij de beste van Europa

Geschreven op 14/10/2022Negen Spaanse hotels, waarvan drie op Tenerife, zijn genomineerd voor de ‘Condé Nast Johansens 2023 Excellence Awards’, als beste luxe hotels.

Met meer dan 38 jaar ervaring in de beoordeling en aanbeveling van internationale vestigingen, heeft de gids rekening gehouden met variabelen zoals luxe, exclusiviteit, diensten en faciliteiten.

Dit jaar zullen de ceremonie en het galadiner, waarin de winnaars bekend worden gemaakt, plaatsvinden in het Kimpton Fitzroy hotel in Londen.

Spanje heeft in totaal negen hotels genomineerd voor de Awards for Excellence in Europa en het Middellandse Zeegebied in de volgende categorieën: beste nieuwe of onlangs gerenoveerde hotel, beste service, beste restaurantervaring, beste stadshotel en beste hotel met spa.

De meeste genomineerde hotels bevinden zich op de belangrijkste Spaanse eilanden. Zo vinden we 3 nominaties op Tenerife, 2 op Mallorca naast 1 in Asturië, Cádiz, Castilla y León en Madrid.

De genomineerde Spaanse hotels zijn SO/Sotogrande Resort in Cádiz, Es Princep in Mallorca, Royal Hideaway Corales Resort in Tenerife, Es Llorenç Parc de la Mar in Mallorca, Palacio de Atocha by Coolrooms Hotels in Madrid, Hotel Botánico The Oriental Spa Garden in Tenerife, Castilla Termal Monasterio de Valbuena in Castilla y León, Bahía del Duque in Tenerife en Palacio de Luces by Coolrooms Manor Hotels in Asturias.