Meer dan 1 miljoen passagiers kiezen voor de Trimaran-route van Fred Olsen

Geschreven op 29/10/2022


Meer dan een miljoen passagiers hebben het afgelopen jaar gekozen voor de Trimaran-route van Fred Olsen die Agaete (Gran Canaria) verbindt met Santa Cruz de Tenerife. Deze route wordt gekenmerkt door zijn comfort dankzij de stabiliteit waarmee deze trimarans navigeren, evenals hun snelheid. Een van de aspecten die de passagiers het meest waarderen is de stiptheid: 97,10% van de reizen komt op tijd of zelfs eerder aan.

De Trimaran-route onderscheidt zich door zijn energie-efficiëntie, soepelheid en stabiliteit dankzij de integratie van de nieuwe generatie trimarans namelijk de ‘Bajamar Express’ en de ‘Bañaderos Express’. Deze schepen worden internationaal beschouwd als de meest geavanceerde met innovatieve technologie waarmee de navigatie kan worden aangepast aan de weersomstandigheden.

Tijdens deze eerste 12 maanden hebben de trimarans 4.790 trajecten afgelegd tussen de twee eilanden, goed voor in totaal 172.242 zeemijl (319.418 km). Ze hebben ook  381.600 voertuigen en 462.700 vrachteenheden vervoerd.

Ter gelegenheid van de viering van de eerste verjaardag van de Trimaran Route biedt Fred Olsen tussen 26 oktober en 2 november een speciale promotie aan tot 30% korting en de mogelijkheid om extra Plus-punten te verzamelen met het loyaliteitssysteem op tickets die zijn gekocht om tussen Gran Canaria en Tenerife te reizen. Reizigers die van deze promotie willen profiteren, kunnen tussen 15 november en 31 januari genieten van de reis tussen de hoofdeilanden.

De directeur van Fred Olsen Express, Juan Ignacio Liaño, is tevreden met de balans van het eerste jaar en zei hierover: “Een jaar geleden hebben we de Trimarán-route ingehuldigd als onderdeel van ons streven naar duurzaamheid en kwaliteit van de transportservice. De beste erkenning van deze inspanning is ongetwijfeld de grote acceptatie door de passagiers die voor ons hebben gekozen en die in 77% van de gevallen de service als uitstekend hebben beoordeeld. Dit resultaat moedigt ons aan om te blijven innoveren en investeren om ons leiderschap op het gebied van duurzaamheid en hoge snelheid te behouden.”