Wie of wat is 'Tenerife at Home'?

Geschreven op 24/12/2020


Marc Morgan en Conny Melkebeek zijn de protagonisten van dit nieuwe YouTube kanaal. Het idee groeide nadat beiden, momenteel technisch werkloos, moeten toekijken hoe de meeste overwinteraars en bezoekers op Tenerife dit jaar hun verblijf moesten annuleren.

Marc is al 22 jaar lang een bekend entertainer op het eiland en zorgt voor menig zang- en dansplezier onder de Belgen die verkiezen om de lange Belgische winters te ontglippen en zich te koesteren in de lekkere warme zon van ons mooi eiland.  

Conny daarentegen woont al meer dan 30 jaar op Tenerife en als officiële gids is zij op de hoogte van vele geheime plaatsjes en interne weetjes. Normaliter vertrekt zij elke dag op excursie met TUI klanten die graag de prachtige natuur van het eiland willen verkennen.

Om het aangename aan het nuttige te koppelen, nemen Conny en Marc u tijdens hun video-opnames mee naar mooie plekjes en schenken zij u kleine stukjes Tenerife die u vanuit de veiligheid van uw sofa kan genieten.

Op die manier hopen zij dat u de Canarische eilanden niet vergeet en dat u er bewust van wordt dat deze eilanden u dringend nodig hebben om weer wat leven in de brouwerij te brengen!

BEKIJK HIER AL ONZE VIDEO'S